Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure

de Bucataras in Dulciuri, 22 Iul 2016 | 2726 vizualizari

 

Nu coci, nu dureaza mult si Alex te invata cum sa o faci: tarta cu biscuiti oreo … perfecta pentru diseara

 

INGREDIENTE

  • Cca 400 g de biscuiti Oreo
  • 150 g de unt topit
  • 200 g de ciocolata cu lapte si cappuccino
  • 100 g de ciocolata neagra, procentaj 85% cacao
  • 200 ml de smantana de gatit
  • cca 250 g de padure proaspete
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure:

Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund detasabil si presati bine, insistand pe margini. Lasati la frigider pana pregatiti crema.



Acum sa continuam cu crema. Taiati marunt, la cutit ambele tipuri de ciocolata si puneti-le intr-un bol. Incalziti smantana de gatit pe foc si puneti-o peste ciocolata. Lasati-o acolo cca 1 minut, apoi amestecati-o bine pana la omogenizare. Turnati ganajul obtinut in forma de tarta. Puneti fructele de padure si dati la frigider pentru minimum 2 ore. Optional, pentru servire puteti pune niste fulgi de migdale prajiti si zdrobiti. Voila! Una bucata tarta cu ciocolata si capsuni, fara coacere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:57

O bunatate!

Xandrinne 1

15.08.2016, 13:11

cristeena20 1

14.07.2017, 19:42

OMG

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Saint-Honorè