Banana bread

de Xandrinne in Dulciuri, 22 Dec 2014 | 958 vizualizari

 

Am facut-o si eu, daa, si mi-a placut :) Reteta am preluat-o de pe site-ul Cristinei Mazilu, dar fara optionale :P (asta dupa ce am lecturat cateva retete "banana bread"...).

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 oua,
  • 250 g faina,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 1 lingurita bicarbonat,
  • 3 banane coapte, pasate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana bread:

Mixam untul cu zaharul pana se formeaza un amestec cremos; adaugam ouale si omogenizam.



Separat amestecam faina cu sarea si bicarbonatul. Adaugam ingredientele uscate in amestecul cu unt si omogenizam.



Incorporam bananele.



Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si coacem la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana checul trece testul scobitorii (cca 1 ora).

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si nuci in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

22.12.2014, 13:42

Rocsi 1

22.12.2014, 22:04

Super!

mirela0911 1

28.12.2014, 09:18

Am facut si eu, e tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu banane si crema de branza