Fursecuri duo

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Iun 2012 | 2459 vizualizari

 

Multumesc frumos Dakris pentru reteta! Sunt absolut delicioase!>:D

 

INGREDIENTE

Aluatul alb:
  • 250 g faina+1 lingura
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanila bourbon(Dr.Oetker)
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
Aluatul maro:
  • 250 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri duo:

Aluatul alb:


Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si zaharul vanilat bourbon. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam pana ne rezulta un aluat de o consistenta mai tare.


Aluatul maro:


Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si cacaoa. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam pana ne rezulta un aluat de o consistenta mai tare.


Intindem pe o folie de plastic aluatul maro intr-o foaie de 1 cm grosime, iar peste foaia maro intindem cu grija aluatul alb. Rulam folosindu-ne de folia de plastic. Taiem aluatul in bucati de 6-7 mm grosime cu o ata subtire. Tapetam o tava cu hartie de copt, aseazam fursecurile si le coacem la foc potrivit cca 15 minute pane se rumenesc usor pe talpa. Se scot pe un gratar si se lasa sa se racoreasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MIUTA 1

03.06.2012, 21:43

Angelina_Elena 1

04.06.2012, 23:54

-iti multumesc frumos Deyutzky!
-Geanina
-multumesc frumos Dia ...lasa ca si ale tale au iesit frumoase!
-iti multumesc Rocsi!
-multumesc frumos Mirela!
-sper sa iti placa Iri!
-multumesc mult si pentru compliment si pentru retete Dakris!
-Privatelaura,iti multumesc!

Angelina_Elena 1

04.06.2012, 23:57

-Aziz
-Motan
-Mena,multumesc de ,si te servesc cu mult drag!
-multumesc frumos Rhapsody!
-te rog,Sufletista!
-Mom
-Mamaie
-Miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu mere si crema nugat