Inghetata cu nectarine si caise

de Lau in Dulciuri, 27 Iul 2012 | 1460 vizualizari

 

sursa nadina si gaby

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 6 linguri de zahar
  • 3 nectarine
  • 3 caise
  • 1 foaie de napolitana
  • dulceata de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nectarine si caise:

Fructele le zdrobim cu robotul si le punem intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama


Se amesteca laptele cu frisca si zaharul, zeama de la lamaie si fructele.


Punem compozitia intr-o caserola, se da la congelator, o scoatem la 30 minute sa o amestecam, repetam de 3 ori, lasam la congelator


O foaie de napolitana mica se unge cu dulceata de caise calda si se adauga inghetata. Se ruleaza si se da la congelator pana in momentul servirii, daca nu se serveste imediat.


Deasupra am pus sos de visine


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nectarine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lau 1

06.09.2012, 15:09

mihaela vezi sa nu iesi vanata la ochi

mihaelar63 1

06.09.2012, 15:24

Am tehnici , ce crezi tu ?
Sunt grea si mizez pe atacul surpriza prin tranta

Lau 1

06.09.2012, 15:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de caise