Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!

de Angelina_Elena in Dulciuri, 4 Iun 2013 | 3129 vizualizari

 

Reteta de briose am vazut-o la Edith Frincu, am incercat-o si mi-a placut! Multumesc Edith!:*

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 140 g faina
  • 110 g unt
  • 100 g zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf de sare

Spuma de piersici:

  • 500 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • 1 compot mare de piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.


Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure.


Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.


Dam crema la frigider cat timp pregatim briosele.


Briosele: Intr-un bol punem ouale, zaharul, praful de sare si mixam bine.


Apoi adaugam untul moale si continuam sa mixam pana se incorporeaza complet.


Adaugam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaoa.


Ungem formele pentru briose cu putin unt.


Punem cate 1-1,5 linguri de compozitia in fiecare forma (depinde cat de mari sunt).


Asezam formele de silicon intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pana trec testul scobotorii (15-20 de minute).


Dupa ce s-au racit, ornam briosele cu ajutorul unui posh in care am pus spuma de piersici.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

Angelina_Elena 1

05.06.2013, 21:05

Gio

mihaelar63 1

17.10.2013, 01:44

Daca ti-a placut , atunci tre' testata si de mine

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 06:35

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose negrese -de post