Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!

de Angelina_Elena in Dulciuri, 4 Iun 2013 | 2513 vizualizari

 

Reteta de briose am vazut-o la Edith Frincu, am incercat-o si mi-a placut! Multumesc Edith!:*

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 140 g faina
  • 110 g unt
  • 100 g zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf de sare

Spuma de piersici:

  • 500 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • 1 compot mare de piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.


Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure.


Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.


Dam crema la frigider cat timp pregatim briosele.


Briosele: Intr-un bol punem ouale, zaharul, praful de sare si mixam bine.


Apoi adaugam untul moale si continuam sa mixam pana se incorporeaza complet.


Adaugam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaoa.


Ungem formele pentru briose cu putin unt.


Punem cate 1-1,5 linguri de compozitia in fiecare forma (depinde cat de mari sunt).


Asezam formele de silicon intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pana trec testul scobotorii (15-20 de minute).


Dupa ce s-au racit, ornam briosele cu ajutorul unui posh in care am pus spuma de piersici.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

Angelina_Elena 1

05.06.2013, 21:05

Gio

mihaelar63 1

17.10.2013, 01:44

Daca ti-a placut , atunci tre' testata si de mine

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 06:35

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)