Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!

de Angelina_Elena in Dulciuri, 4 Iun 2013 | 4098 vizualizari

 

Reteta de briose am vazut-o la Edith Frincu, am incercat-o si mi-a placut! Multumesc Edith!:*

 

INGREDIENTE

Briose:

  • 2 oua
  • 140 g faina
  • 110 g unt
  • 100 g zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf de sare

Spuma de piersici:

  • 500 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • 1 compot mare de piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.  

Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure.

Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.  

Dam crema la frigider cat timp pregatim briosele.  

Briosele: Intr-un bol punem ouale, zaharul, praful de sare si mixam bine.

Apoi adaugam untul moale si continuam sa mixam pana se incorporeaza complet.  

Adaugam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaoa.

Ungem formele  pentru briose cu putin unt.

Punem cate 1-1,5 linguri de compozitia in fiecare forma (depinde cat de mari sunt).  

Asezam formele de silicon intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pana trec testul scobotorii (15-20 de minute).

Dupa ce s-au racit, ornam briosele cu ajutorul unui posh in care am pus spuma de piersici.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu zmeura si ciocolata