Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)

de ionela2682 in Dulciuri, 17 Iul 2011 | 7554 vizualizari

 

Alte fursecuri..sper ca nu v-ati plictisit de la atatea...!

 

INGREDIENTE

  • 250g margarina Unirea
  • 100 g zahar
  • 350 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • Crema
  • cioco duo-finetti
  • ciocolata +nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac):

-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat

-adauga faina ,praful de copt si omogenizati

-se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana dimineata

-se formeaza suluri de aluat din care se vor taia cu ajutorul unui fir de ata .discuri de aluat

-se pun in tava si se piseaza cu furculita infainata

-se coc pana devin usor aurii

-se lasa sa se raceasca ,se lipesc cate doua cu crema tip finetti

-se scufunda putin prin ciocolata topita si nuca de cocos.

-se lasa sa se intareasca ciocolata ,dupa care se pot servi.

http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/04/prajitura-gandac.html?showComment=1301660078696#c8893379852008727474

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:28

de savurat non stop nu alta

ionela2682 1

20.07.2011, 12:33

Ai dreptate Cris...dar din pacate s-au dus......

lilik 1

08.08.2011, 16:37

sunt delicioase la fav

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat si Finetti