Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)

de ionela2682 in Dulciuri, 17 Iul 2011 | 5936 vizualizari

 

Alte fursecuri..sper ca nu v-ati plictisit de la atatea...!

 

INGREDIENTE

  • 250g margarina Unirea
  • 100 g zahar
  • 350 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • Crema
  • cioco duo-finetti
  • ciocolata +nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac):

-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat


-adauga faina ,praful de copt si omogenizati


-se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana dimineata


-se formeaza suluri de aluat din care se vor taia cu ajutorul unui fir de ata .discuri de aluat


-se pun in tava si se piseaza cu furculita infainata


-se coc pana devin usor aurii


-se lasa sa se raceasca ,se lipesc cate doua cu crema tip finetti


-se scufunda putin prin ciocolata topita si nuca de cocos.


-se lasa sa se intareasca ciocolata ,dupa care se pot servi.


http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/04/prajitura-gandac.html?showComment=1301660078696#c8893379852008727474

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:28

de savurat non stop nu alta

ionela2682 1

20.07.2011, 12:33

Ai dreptate Cris...dar din pacate s-au dus......

lilik 1

08.08.2011, 16:37

sunt delicioase la fav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Desert rapid si racoros