Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)

de ionela2682 in Dulciuri, 17 Iul 2011 | 4508 vizualizari

 

Alte fursecuri..sper ca nu v-ati plictisit de la atatea...!

 

INGREDIENTE

  • 250g margarina Unirea
  • 100 g zahar
  • 350 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • Crema
  • cioco duo-finetti
  • ciocolata +nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac):

-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat


-adauga faina ,praful de copt si omogenizati


-se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana dimineata


-se formeaza suluri de aluat din care se vor taia cu ajutorul unui fir de ata .discuri de aluat


-se pun in tava si se piseaza cu furculita infainata


-se coc pana devin usor aurii


-se lasa sa se raceasca ,se lipesc cate doua cu crema tip finetti


-se scufunda putin prin ciocolata topita si nuca de cocos.


-se lasa sa se intareasca ciocolata ,dupa care se pot servi.


http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/04/prajitura-gandac.html?showComment=1301660078696#c8893379852008727474

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Cris2711 1

20.07.2011, 12:28

de savurat non stop nu alta

ionela2682 1

20.07.2011, 12:33

Ai dreptate Cris...dar din pacate s-au dus......

lilik 1

08.08.2011, 16:37

sunt delicioase la fav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Desert rapid si racoros