cristina1985

5

Bucataras
senzational

Bistrita

Bucataras din 19.07.2014

RETETE311
PRIETENI77
Retete / Retete Delikat

Musaca de vinete

In Retete Delikat la 21 Iul 2018

Se caleste ceapa (tocata marunt), se pune morcovul. Separat se caleste carnea, iar cand devine alba, se pune peste ceapa. Se adauga apa si se lasa la fiert 1 ora si 30 minute. Apoi puneti bulionul, sare, dafin, busuioc tocat, nucsoara, oregano, cimbrisor, boia de ardei dulce si iute Delikat....

Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui

In Retete Delikat la 17 Iul 2018

Se taie ciupercile si se fierb (separat) in apa cu sare, timp de 15-20 min.  Ceapa se toaca marunt, se caleste, se adauga pieptul de pui (cubulete) si se lasa pana devine alb. Adaugati varza taiata si ciupercile fierte. Se pune sare, piper si putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu...

Cartofi cu boia si cotlet de porc

In Retete Delikat la 3 Iul 2018

Pentru cartofi: Se spala bine si se pun la fiert cu coaja, timp de 1 ora (cel mult 1 ora si 30 minute). Ii verificati cu furculita, iar cand sunt gata, se lasa la racit. Cotletele de porc sau ceafa se prajeste in ulei, sau se pune intr-o  tigaie cu apa (eu am vrut mai dietetic,avand in...

Quiche cu dovlecel

In Retete Delikat la 2 Iul 2018

Aluat: Se amesteca faina, sarea, praful de copt, amestecul de ierburi si marar Delikat (pesmetul nu se pune in aluat). Se adauga untul si se mixeaza pana cand aluatul este nisipos. Se pune apa si se framanta putin, pana incepe sa se lege. Se pune intr-o folie alimentara si se baga la frigider 30...

Chiftele la cuptor cu cartofi

In Retete Delikat la 26 Iun 2018

Chiftele: Se toaca ceapa marunt, se caleste pana se inmoaie. Se amesteca carnea cu sare, piper, pesmet, ou, patrunjel tocat si ceapa calita. La sfarsit se pune si condimentul de chiftele Delikat, special conceput pentru a oferi un gust cat mai bogat. Se fac 35 chifetele cu mainile, iar la...

Cartofi copti cu bacon

In Retete Delikat la 11 Iun 2018

Se spala bine cartofii si se inteapa cu furculita, pe toate partile. Se ung cu 1 lg ulei de masline si se introduc in cuptor, pana sunt copti (cam 1 ora si 15 minute pana la 2 ore-depinde de marime). Va recomand sa faceti cartofi medii, pentru ca se coc mai bine si mai repede. In acest timp se...

Gratin de cartofi cu ierburi aromate

In Retete Delikat la 8 Iun 2018

Pulpele de pui se curata de piele si se  pun intr-o tigaie cu putina apa, cu capac, timp de 1 ora si 30 minute, timp in care mai adaugati lichid (apa). Cartofii se taie cu o razatoare speciala, in rondele de 3 mm grosime. Se unge o tava (36x23 cm) cu unt. Restul de unt se topeste, se...

Supa crema de telina cu crutoane

In Retete Delikat la 8 Iun 2018

Se fac crutoanele: Se face un amestec de ulei de masline, cu usturoi maruntit, oregano si cimbrisor (uscate). Se taie bagheta in felii, apoi in patru bucati si se pun intr-o tava. Se toarna cu lingura amestecul de ulei peste bucatele de paine si se intorc ( pentru a se amesteca bine). Se...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2021

Milkshake cu caramel

publicat la 27.12.2021

Ceai rooibos

Horosmopul tau de astazi:

Taur

A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]