Cuscus cu pui si legume

de oanapl in Pui, 22 Feb 2017 | 1304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cuscus
  • 1 pulpa de pui dezosata
  • 6 linguri boabe de porumb
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • cimbru
  • boia dulce
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu pui si legume:

Speli carnea de pui si o tai cubulete.


Cureti legumele, dupa care le speli si le tai cubulete sau fasii.


Intr-o tigaie incinsa, calesti carnea de pui, presari boia dulce si amesteci usor ca sa se rumeneasca pe toate partile.


Adaugi legumele, boabele de porumb scurse, cimbru si sare si continui fierberea in vasul partial acoperit, pana cand carnea este bine facuta, iar legumele se inmoaie.


Intr-o alta cratita, rumenesti putin boabele de cuscus, in 2-3 linguri de ulei, apoi stingi cu 200 ml apa fierbinte, sarezi dupa gust si lasi sa fiarba la foc mic. Presari patrunjel si servesti preparatul alaturi de pui si legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:22

Mi-ai facut pofta de cus-cus :">

oanapl 1

28.02.2017, 12:22

cristina1985 1

06.04.2017, 16:35

Este foarte bun! E a treia oara cand fac acest preparat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit