Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se fac crutoanele: Se face un amestec de ulei de masline, cu usturoi maruntit, oregano si cimbrisor (uscate). Se taie bagheta in felii, apoi in patru bucati si se pun intr-o tava. Se toarna cu lingura amestecul de ulei peste bucatele de paine si se intorc ( pentru a se amesteca bine). Se introduce tava in cuptorul incins, timp de 20 minute la foc mic, apoi se intorc cu o paleta (eu am scos tava, pentru a nu murdari cuptorul) si se mai lasa 20 minute.
Se taie cubulete telina curatata de coaja, se pun cubuletele intr-un 1 l apa,doua cepe ,2 lg ulei si se lasa la fiert 1 ora, din momentul in care incepe sa fiarba. Se pune sare si se paseaza. Se pune supa in farfurie, se presara maghiran si se adauga cateva crutoane.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult