Supa crema de telina cu crutoane

de cristina1985 in Retete Delikat, 8 Iun 2018 | 2575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 lg ulei
  • 1 l apa
  • 1-2 lg maghiran
  • Crutoane:
  • 1 bagheta
  • 80 ml ulei masline
  • 2 catei usturoi (mari)
  • 1 lg cimbrisor
  • 1 lg oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de telina cu crutoane:

Se fac crutoanele: Se face un amestec de ulei de masline, cu usturoi maruntit, oregano si cimbrisor (uscate). Se taie bagheta in felii, apoi in patru bucati si se pun intr-o tava. Se toarna cu lingura amestecul de ulei peste bucatele de paine si se intorc ( pentru a se amesteca bine). Se introduce tava in cuptorul incins, timp de 20 minute la foc mic, apoi se intorc cu o paleta (eu am scos tava, pentru a nu murdari cuptorul) si se mai lasa 20 minute.

Se taie cubulete telina curatata de coaja, se pun cubuletele intr-un 1 l apa,doua cepe ,2 lg ulei si se lasa la fiert 1 ora, din momentul in care incepe sa fiarba. Se pune sare si se paseaza. Se pune supa in farfurie, se presara maghiran si se adauga cateva crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de telina cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mirela0911 1

06.07.2018, 19:37

Trebuie sa fie buna!

Constelatialeu 1

06.07.2018, 19:40

Aici zic pas, ca nu ma impac cu supele crema...dar iau doua crutoane

cristina1985 1

07.07.2018, 13:48

Eu sunt foarte incantata de supele crema,mai ales cu crutoane.Va mulțumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci creasta cocosului