Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Preluata de la Andra si foarte buna.
"Meniu copii"
Visinile se scot din congelator si se pun la dezghetat intr-o sita, in cazul meu.
Daca folositi visine proaspete, se curata de samburi si se lasa la scurs.
Intr-un castron se mixeaza ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat.
Se adauga uleiul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se toarna jumatate din coca intr-o tava (23x28) tapetata cu hartie de copt.
Se presara 1/3 din visine peste aluat si se introduce in cuptorul preincalzit pana blatul este aproape facut. (25 minute)
In acest timp, intr-un castron se amesteca branza cu ouale, zaharul, grisul, esenta de rom si 1/3 din visine.
Se scoate tava din cuptor si se pune amestecul de branza peste blat si se presara restul de visine.
Se toarna restul de aluat ca sa acopere visinile puse.
Se introduce tava din nou in cuptor pana se coace. (30-35 minute)
Se face proba cu scobitoarea.
Se scoate din tava si se lasa la racit.
Se taie, se presara cu zahar pudra si se poate servi.
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola