Anamaria Cook

1

Bucataras
incepator

Bedford, Bedfordshire

Bucataras din 03.03.2012

RETETE158
PRIETENI145
Retete / Aperitive / Garnituri

Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic

In Aperitive / Garnituri la 3 Ian 2015

Taiati ciupercile in cuburi si tocati usturoiul si chiliul marunt. Caliti in putin ulei pana ce ciupercile se aburesc putin. Apoi adaugati otetul balsamic si sosul se soia si lasati pe foc mic pentru 10 - 15 minute. Daca doriti puteti prajii feliile de paine mie insa imi plac asa cum sunt....

Eggs Benedict

In Aperitive / Garnituri la 5 Oct 2014

Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa care fierbe. Mixati galbenusurile cu otetul pana ce se deschid putin la culoare apoi asezati castronul peste vasul cu apa fierbinte. Turnati untul topit, putin cate putin peste galbenusuri...

Cornulete cu cartofi si branza de oaie

In Aperitive / Garnituri la 11 Feb 2014

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de sare si piper pana ce obtineti un aluat moale. Sfarmati branza de oaie si amestecati cu patrunjelul...

Quesadilla cu sunca si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2013

  Tocati ciupercile, ardeiul si sunca si caliti-le in putin ulei.   Cand legumele s-au calit, ungeti o tigaie curata cu putin ulei si asezati o lipie(eu a trebuit sa le tai pe jumatate deoarece erau cam mari si tigaia cam mica :D). Incalziti lipia pe fiecare parte cam 10 secunde...

Bruschette Mediteraneene

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2013

  Zdrobiti usturoiul cat de marunt puteti si amestecati-l cu uleiul de masline si un praf de sare. Prajiti feliile de bagheta (eu le-am pus sub grill pentru cateva minute)pana ce capata o culoare aurie apoi ungeti cu uleiul obtinut cu ajutorul unei pensule de bucatarie.   Opariti...

Fritters De Cartofi

In Aperitive / Garnituri la 29 Dec 2012

Curatati, spalati si taiati cartofii in felii subtiri cam de 1 mm grosime. Amestecati faina cu apa, laptele si un praf de sare si piper pana obtineti o compozitie omogena  de consistenta smantanii. Dati feliile de cartofi prin amestecul de faina si prajiti-le in uleiul incins....

Frittata cu spanac si chorizo

In Aperitive / Garnituri la 8 Iun 2012

Taiati ceapa marunt, fierbeti si tocati spanacul si dati cascavalul prin razuitoarea mare. Feliati rosiile, taiati carnatul chorizo in cuburi mici si prajiti-l in putin ulei pentru 2-3 minute la foc mic. Bateti ouale cu un praf de sare si piper si laptele dulce, adaugati legumele cascavalul,...

Sandwich Cu Ou

In Aperitive / Garnituri la 3 Iun 2012

Fierbeti ouale tari, curatati-le de coaja si sfaramati-le intr-un castron cu o furculita. Eu am impartit ouale in doua parti egale, in una din parti am adaugat manunchiul de chives taiate marunt un praf de sare si piper si jumatate din maioneza. Amestecand bine pana am obtinut o compozitie...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 29 Mar 2012

Spalati ciupercile scoateti-le cotoarele si tocati-le marunt. Puneti intr-un bol cotoarele ciupercilor, patrunjelul si firul de ceapa tocat marunt. Dati cascavalul prin razatoare. Amestecati cascavalul cu restul ingredientelor. Umpleti ciupercile cu amestecul obtinut si puneti-le pe...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 09.07.2019

Bagheta pufoasa si delicioasa

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]