Sandwich Cu Ou

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2012 | 2786 vizualizari

 

Aceste sandwich-uri sunt ideale pentru micul dejun,aperitive la o petrecere, picnic, "pachetul" copilului sau de ce nu al sotului.
Sunt foarte delicioase si satioase, eu le prepar destul de des fiind preferatele logodnicului meu.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • un manunchi de chives
  • 3 linguri maioneza
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Cu Ou:

Fierbeti ouale tari, curatati-le de coaja si sfaramati-le intr-un castron cu o furculita.


Eu am impartit ouale in doua parti egale, in una din parti am adaugat manunchiul de chives taiate marunt un praf de sare si piper si jumatate din maioneza. Amestecand bine pana am obtinut o compozitie omogena. Cealalta jumatate am amestecat-o doar cu maioneza si un praf de sare si piper.


Puteti adauga in loc de chives bacon prajit si taiat marunt...un deliciu.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Cu Ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

04.06.2012, 09:12

Tare bun la micul dejun!

MonaMimi 1

04.06.2012, 10:26

Bya Ralu 1

04.06.2012, 17:35

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cornuri umplute