Papricas de ghebe cu galuste de faina

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 4559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ghebe(din congelator)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • un morcov potrivit
  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • vegeta,piper
  • 2 linguri smantana dulce
  • ulei pentru papricas
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de ghebe cu galuste de faina:

Am calit in ulei o ceapa tocata marunt,un ardei taiat cubulete si un morcov dat pe razatoarea mica.Am pus ciupercile care inainte le-am spalat in cateva ape,am condimentat si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand ciupercile au fost aproape gata am pus apa sa treaca peste ele si le-am lasat sa fiarba inca 10 minute.


Intre timp am pregatit galustile din 4 oua,2 linguri ulei si 8 linguri faina.De data asta le-am pus sa fiarba direct in papricas ca sa lege sosul.Depinde pentru ce folosesc galustile daca e pentru supa sau ca garnitura, atunci le fierb separat in 3 litri de apa cu sare.


In 10 minute galustile sunt fierte,se pot pune cele doua linguri de smantana si se condimenteaza daca mai este nevoie.


Sunt delicioase!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de ghebe cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 21:44

In Ungaria am papat asa ceva...e foarte foarte bun... Miuta ..

MIUTA 1

16.02.2011, 22:09

Multumesc Cris,Divainbucatarie,Elena,Aziz,Nicoleta

mena29 1

16.02.2011, 22:18

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci