Papricas de ghebe cu galuste de faina

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 4249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ghebe(din congelator)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • un morcov potrivit
  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • vegeta,piper
  • 2 linguri smantana dulce
  • ulei pentru papricas
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de ghebe cu galuste de faina:

Am calit in ulei o ceapa tocata marunt,un ardei taiat cubulete si un morcov dat pe razatoarea mica.Am pus ciupercile care inainte le-am spalat in cateva ape,am condimentat si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand ciupercile au fost aproape gata am pus apa sa treaca peste ele si le-am lasat sa fiarba inca 10 minute.

Intre timp am pregatit galustile din 4 oua,2 linguri ulei si 8 linguri faina.De data asta le-am pus sa fiarba direct in papricas ca sa lege sosul.Depinde pentru ce folosesc galustile daca e pentru supa sau ca garnitura, atunci le fierb separat in 3 litri de apa cu sare.

In 10 minute galustile sunt fierte,se pot pune cele doua linguri de smantana si se condimenteaza daca mai este nevoie.

Sunt delicioase!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Papricas de ghebe cu galuste de faina-0
Papricas de ghebe cu galuste de faina-1
Papricas de ghebe cu galuste de faina-2
Papricas de ghebe cu galuste de faina-3
Papricas de ghebe cu galuste de faina-4

COMENTARII (14)

cismaru_nicoleta

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 21:44

In Ungaria am papat asa ceva...e foarte foarte bun... Miuta ..

MIUTA

MIUTA 1

16.02.2011, 22:09

Multumesc Cris,Divainbucatarie,Elena,Aziz,Nicoleta

mena29

mena29 1

16.02.2011, 22:18

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!