Pateuri cu ciuperci

de -Marius- in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2019 | 2579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • 300g mix ciuperci congelate
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de rosii
  • parmezan
  • branza cheddar
  • sare
  • piper
  • susan
  • un galbenus – pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga mixul de ciuperci. Se gateste cateva minute, apoi se pune pasta de rosii, parmezanul, sare si piper.

Aluatul de intinde si se taie in 4. Pe fiecare bucata de aluat se pune branza cheddar rasa, apoi se pune umplutura si din nou cheddar ras.

Marginile aluatului se ung cu galbenus batut si se impatureste pateul.

Se ung pateurile cu galbenus si se presara susan.

Se baga in cuptor pentru 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton