Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 7730 vizualizari

 

Este cea mai ..cea mai...cea mai buna reteta cu bachalau (deja cred ca v-ati obisnuitul cu eternul meu cod)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cod (desarat si inmuiat deja in apa)
  • 300 gr cartofi
  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde sau coriandru
  • sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasteis de Bachalau (chiftele de cod):

- Se fierb cartofii cu coaja-30 min- apoi se curata si se zdrobesc ca pentur piure.

- Se fioerbe codul in apa cu sare si frunze de coriandru - se scoate, se curata de oase si se rupe marunt- apoi punem totul intr-un prosop si zdrobim (astfel devine zdrenturi fine)

- intr-o tigaie punem ulei d emasline cu ceapa maruntita fin - pana se inmoaie si devine mai aurie

Intr-un bol amestecam toate ingredientele : pestele maruntit, cartofii, ouale, verdeata, sare, piper, ceapa calita. 

Cu ajutorul a 2 linguri de supa facem ca  niste chiftele mai lunguete care se prajesc in ulei incins.

Sunt ff bune ca aperitive sau servite ca fel principal alaturi de orez cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

27.11.2012, 11:16

Sim0na 1

27.11.2012, 20:06

tentante rauu!!!

RamoEsik 1

29.12.2012, 17:06

Adoro o bacalhau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste