Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 4451 vizualizari

 

Este cea mai ..cea mai...cea mai buna reteta cu bachalau (deja cred ca v-ati obisnuitul cu eternul meu cod)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cod (desarat si inmuiat deja in apa)
  • 300 gr cartofi
  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde sau coriandru
  • sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasteis de Bachalau (chiftele de cod):

- Se fierb cartofii cu coaja-30 min- apoi se curata si se zdrobesc ca pentur piure.


- Se fioerbe codul in apa cu sare si frunze de coriandru - se scoate, se curata de oase si se rupe marunt- apoi punem totul intr-un prosop si zdrobim (astfel devine zdrenturi fine)


- intr-o tigaie punem ulei d emasline cu ceapa maruntita fin - pana se inmoaie si devine mai aurie


Intr-un bol amestecam toate ingredientele : pestele maruntit, cartofii, ouale, verdeata, sare, piper, ceapa calita.


Cu ajutorul a 2 linguri de supa facem ca niste chiftele mai lunguete care se prajesc in ulei incins.


Sunt ff bune ca aperitive sau servite ca fel principal alaturi de orez cu rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

27.11.2012, 11:16

Sim0na 1

27.11.2012, 20:06

tentante rauu!!!

RamoEsik 1

29.12.2012, 17:06

Adoro o bacalhau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste