Omleta de primavara rulata

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2012 | 4165 vizualizari

 

Gusturile primaverii din farfurie

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o ceapa verde
  • 1 sfert ardei gras rosu
  • crema de branza cu hrean (delicioasa combinatie)
  • file somon afumat (sau sunca praga)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de primavara rulata:

Dimineata am avut putin mai mult timp la dispozitie, asa ca am zis sa fac ceva mai deosebit la micul dejun, ca tot a venit primavara :).

Taiati ceapa verde (inclusiv coada) si ardeiul cubulete mici, si calitile in foarte putin unt. Adaugati apoi ouale batute, si preparati omleta ca pe clatite, pana se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce este gata, ungeti bine omleta cu un strat suficient de gros de crema de branza, adaugati fileul de somon (sau sunca), si rulati-o. Crema de branza o va ajuta sa stea rulata, fara sa se desfaca.

P.S. din pacate, in ultimul moment, a trebuit sa inlocuiesc somonul cu sunca (spre dezamagirea mea). Musafirul pe care l-am avut invitat la micul dejun nu era un fan declarat al fileului de somon :(.

Va spun, a fost un deliciu, chiar si cu sunca :)! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara rulata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Mihaela11_jo 1

16.06.2012, 07:42

Foarte apetisanta

merisor 1

10.07.2012, 19:43

am s-o incerc si eu

andreea_angelo 1

19.11.2012, 10:59

o trec la favorite ca vreau sa o fac si eu cat de curand!!!arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!