Eggs Benedict

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 9139 vizualizari

 

Un mic dejun elegant.

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul hollandaise:
  • 125 g unt
  • 2 galbenusuri
  • o lingurita otet din vin alb
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare si piper
  • 2 english muffins
  • 2 oua
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eggs Benedict:

Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa care fierbe. Mixati galbenusurile cu otetul pana ce se deschid putin la culoare apoi asezati castronul peste vasul cu apa fierbinte. Turnati untul topit, putin cate putin peste galbenusuri amestecand continuu. Cand sosul s-a ingrosat luati de pe foc, adaugati zeama de lamaie si praful de sare si piper dupa gust. Tineti sosul cald.

Puneti bacon-ul la cuptor pentru 10-15 minute sau pana devine crocant. apoi prajiti feliile de english muffins, daca nu aveti muffins puteti folosi bagels.

La final fierbeti apa cu 2 linguri de otet intr-o cratita cat sa treaca de jumatatea acesteia, cand apa incepe sa fiearba spargeti cu grija un ou si lasati sa fiarba cam 2-3 minute apoi scoateti cu o paleta pe un prosop de bucatarie curat. Procedati la fel cu ouale ramase. Asezati bacon-ul peste feliile de muffin prajite apoi oul si la final turnati sosul hollandaise cald. 

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eggs Benedict" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III negru

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

06.10.2014, 05:59

De când am zis ca încerc si eu

mihaelar63 1

06.10.2014, 08:05

Valclaudia 1

20.10.2014, 06:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Benedict