Cartofi acordeon

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 11025 vizualizari

 

am vazut reteta la multe dintre voi si am zis k trebuie incercata, iar rezultatul a fost extraordinar

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • bacon
  • cascava
  • branza topita
  • unt
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune baconul, cascavalul, branza topita si untul, punem putina sare, piperul si boiaua ( sau orice altceva), eu asta am avut prin frigider, dupa care invelim in  staniol si dam la cuptor cca 50-60 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

12.04.2010, 14:37

Arata tare bine si salata langa... grozav ai 5 furculite

antoaneta 1

26.01.2011, 15:08

sunt grozavi cartofi tai imi plac foarte mult

Dana Cristea - pusikmea 1

28.01.2011, 14:13

lia acum vad com tau, ms mult, antoneta multumesc, sunt tare buni sa-i incerci ca nu o sa-ti para rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde