Frittata cu ciuperci si crenvusti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2016 | 7834 vizualizari

 

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din firgider pe care le aveam.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceapa rosie
  • 50 g cascaval delaco
  • 50-100 g ciuperci champignon
  • 2 linguri de porumb
  • 2-3 crenvusti de porc
  • 3-4 rosii cherry
  • unt
  • ulei de masline pentru uns.
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ciuperci si crenvusti:

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie.

Se lasa pana cand scade zeama pe care o lasa ciupercile, se adauga si crenvustii taiati rondele.

Legumele calite se pun peste ouale batute, punem si cascavalul ras si porumbul scurs de zeama.

Intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica punem putin ulei de masline si o ungem bine.

Turnam compozitia, iar deasupra punem rosiile taiate rondele.

Se da la cuptor pentru circa 30 minute.

Se serveste atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mirela0911 1

18.01.2016, 15:07

Foarte bine arata!

Bya Ralu 1

19.01.2016, 14:49

multumesc mirela

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 22:04

la favorite ca poate o facem candva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti