Frittata cu ciuperci si crenvusti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2016 | 3095 vizualizari

 

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din firgider pe care le aveam.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceapa rosie
  • 50 g cascaval delaco
  • 50-100 g ciuperci champignon
  • 2 linguri de porumb
  • 2-3 crenvusti de porc
  • 3-4 rosii cherry
  • unt
  • ulei de masline pentru uns.
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ciuperci si crenvusti:

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie.


Se lasa pana cand scade zeama pe care o lasa ciupercile, se adauga si crenvustii taiati rondele.


Legumele calite se pun peste ouale batute, punem si cascavalul ras si porumbul scurs de zeama.


Intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica punem putin ulei de masline si o ungem bine.


Turnam compozitia, iar deasupra punem rosiile taiate rondele.


Se da la cuptor pentru circa 30 minute.


Se serveste atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mirela0911 1

18.01.2016, 15:07

Foarte bine arata!

Bya Ralu 1

19.01.2016, 14:49

multumesc mirela

noiinbucatarie 1

18.04.2016, 22:04

la favorite ca poate o facem candva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Smochine in aluat foietaj