Foietaj cu crema de branza si capsuni

de Anamaria Cook in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 3492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 230 g crema de branza
  • 55 g zahar fin
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de branza si capsuni:

Amestecati crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtineti o crema omogena.


Taiati aluatul de foietaj in patrate cam de 10X10 cm si impaturiti patrtul incat sa obtineti un triunghi.


Crestati aluatul, avand grija insa sa nu taiati pana in coltul superior. Desfaceti usor aluatul, incat sa obineti un patrat din nou. Vezi poza mai jos


Acum este acum cu explicatul, credeti-ma este mai usor decat pare si sper ca pozele sa va ajute, acum aduceti coltul din stanga incat sa acopere coltul drept al patratului din mijloc, apoi faceti la fel cu cel din dreapta.


Umpleti patratul mic din mijloc cu crema de branza, si asezati o capsuna deasupra, apasand-o usor in crema. Puteti inlocui capsunele cu zmeura, afine sau mure.


Coaceti in cuptorul incins la 200 C, pentru 15 - 20 de minute sau pana aluatul capata o culoare aurie. Trebuie sa recunosc ca eu am fost foarte placut impresionata de rezultatul final, este spectaculos si de efect.


POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miki_a 1

20.12.2016, 15:48

Super bun!

Rocsi 1

20.12.2016, 18:59

Cat de mult imi plac!

Ancutsa 1

25.04.2017, 21:40

Foarte frumoase si de efect!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice din foetaj