Foietaj cu crema de branza si capsuni

de Anamaria Cook in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 6635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 230 g crema de branza
  • 55 g zahar fin
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de branza si capsuni:

Amestecati crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtineti o crema omogena.

Taiati aluatul de foietaj in patrate cam de 10X10 cm si impaturiti patrtul incat sa obtineti un triunghi.

Crestati aluatul, avand grija insa sa nu taiati pana in coltul superior. Desfaceti usor aluatul, incat sa obineti un patrat din nou. Vezi poza mai jos

Acum este acum cu explicatul, credeti-ma este mai usor decat pare si sper ca pozele sa va ajute, acum aduceti coltul din stanga incat sa acopere coltul drept al patratului din mijloc, apoi faceti la fel cu cel din dreapta.

  Umpleti patratul mic din mijloc cu crema de branza, si asezati o capsuna deasupra, apasand-o usor in crema. Puteti inlocui capsunele cu zmeura, afine sau mure.  

Coaceti in cuptorul incins la 200 C, pentru 15 - 20 de minute sau pana aluatul capata o culoare aurie. Trebuie sa recunosc ca eu am fost foarte placut impresionata de rezultatul final, este spectaculos si de efect.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata (arici)