Inghetata de lapte

de cccris in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 3867 vizualizari

 

Simplu de tot si tare delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana lapte
  • 200ml frisca
  • 1 cana zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de lapte:

Se bate frisca cu zaharul, se adauga laptele si se pune in aparatul de inghetata sau la congelator citeva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

nadina73 1

21.04.2010, 20:01

prima data am dat furculitele,arat super ,sincer cred ca e mai sant doua aparat electrice ce imi lipsesc din bucatrie cel de inghetata si cel de cioclata ,de fapt de imbracat cu cioclata si l-am vazut anul trecut in oferta si nu l-am luat ,e grozava cccris,felicitari

cccris 1

21.04.2010, 20:52

apropo de ala de ciocolata, am cumparat unul, ma rog, de topit ciocolata, cu luminare pastila. Arata ca unul de parfumat camera, cel in care pui o luminare si sus, intr-un castron, esente. Este super, are si 4 tepuse pt a baga fructele in ciocolata. Se gasesc mai multe modele si nu sint scumpe, iar o luminare pastila te tine o gramada. Eu am facut cu el cakeballs-urile.

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 17:15

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort tricolor de inghetata