E un aparat de facut inghe. Smecheria consta in vasul lui care se tine in congelator si mentine temperatura scazuta cit timp o paleta iti invirte tie crema si o transforma in inghe. Si, Rocsi, e de 10 ori mai buna si mai sanatoasa, fara conservanti, fara arome aiurea si alte prostioare. Si proaspata.
prima data am dat furculitele,arat super ,sincer cred ca e mai sant doua aparat electrice ce imi lipsesc din bucatrie cel de inghetata si cel de cioclata ,de fapt de imbracat cu cioclata si l-am vazut anul trecut in oferta si nu l-am luat ,e grozava cccris,felicitari
apropo de ala de ciocolata, am cumparat unul, ma rog, de topit ciocolata, cu luminare pastila. Arata ca unul de parfumat camera, cel in care pui o luminare si sus, intr-un castron, esente. Este super, are si 4 tepuse pt a baga fructele in ciocolata. Se gasesc mai multe modele si nu sint scumpe, iar o luminare pastila te tine o gramada. Eu am facut cu el cakeballs-urile.