Quesadilla cu sunca si ciuperci

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 9638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tortilla
  • 3 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • jumatate ardei rosu
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla cu sunca si ciuperci:

  Tocati ciupercile, ardeiul si sunca si caliti-le in putin ulei.

  Cand legumele s-au calit, ungeti o tigaie curata cu putin ulei si asezati o lipie(eu a trebuit sa le tai pe jumatate deoarece erau cam mari si tigaia cam mica :D). Incalziti lipia pe fiecare parte cam 10 secunde intorcandu-le de cateva ori pana ce se ridica bule de aer pe suprafata lipiei.Dati cascavalul prin razuitoare.

  Puneti un strat de cascaval pe lipia din tigaie apoi jumatate din legumele calite. Presarati inca un strat de cascaval si  acoperiti cu cea de-a doua lipie.

  Cand cascavalul a inceput sa se topeasca intoarceti pe partea cealalta ca pe o omleta si lasati pe foc pentru inca 1-2 minute. Serviti calde cu salata de varza cu putin marar verde.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

laura_n 1

23.04.2013, 11:29

imi plac la nebunie combinatiile astea

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 14:56

Perfecte penntru pachețel! Super!

Lau 1

24.12.2019, 21:20

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla