Quesadilla cu sunca si ciuperci

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 4783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tortilla
  • 3 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • jumatate ardei rosu
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla cu sunca si ciuperci:

Tocati ciupercile, ardeiul si sunca si caliti-le in putin ulei.


Cand legumele s-au calit, ungeti o tigaie curata cu putin ulei si asezati o lipie(eu a trebuit sa le tai pe jumatate deoarece erau cam mari si tigaia cam mica :D). Incalziti lipia pe fiecare parte cam 10 secunde intorcandu-le de cateva ori pana ce se ridica bule de aer pe suprafata lipiei.Dati cascavalul prin razuitoare.


Puneti un strat de cascaval pe lipia din tigaie apoi jumatate din legumele calite. Presarati inca un strat de cascaval si acoperiti cu cea de-a doua lipie.


Cand cascavalul a inceput sa se topeasca intoarceti pe partea cealalta ca pe o omleta si lasati pe foc pentru inca 1-2 minute. Serviti calde cu salata de varza cu putin marar verde.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.04.2013, 10:57

Mmm ce bunatate!

laura_n 1

23.04.2013, 11:29

imi plac la nebunie combinatiile astea

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 14:56

Perfecte penntru pachețel! Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Quesadilla vegetariana