hashul

1

Bucataras
incepator

Alba Iulia

Bucataras din 03.11.2012

RETETE10
PRIETENI247
Retete

Batoane cu dulceata si bezea

In Prajituri la 27 Mai 2013

Pentru aluat se freaca bine faina cu untul taiat cubulete, pastrat la temperatura camerei, impreuna cu restul ingredientelor. Se face o coca care o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15 min. O scoatem dupa 15 min si punem...

Pulpe de pui cu sofran si ghimbir pe pat de orez cu curry

In Pui la 27 Mai 2013

Intr-o tigaie incingem uleiul de masline, adaugam ceapa taiata julien, ghimbirul, boiaua, scortisoara si firicelele de sofran. Calim totul la foc mic vreo 10 min. Puneti deoparte ceapa si puneti pulpele in aceiasi tigaie si rumeniti-le frumos pe toate partile. Intr-un vas termozistent(yena)...

Tarta Brownie cu frisca si capsuni

In Prajituri la 6 Mai 2013

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte. Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si punem pe rand zaharul, oual batute usor, esenta de vanilie iar la sfarsit amestecul de faina,...

Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 6 Mai 2013

Tiramisu reţetă originală La inceput facem cafeaua pentru ca ea trebuie racita pana terminam crema de facut. Cand s-a racit punem o lingurita esenta de rom in ea si o lasam deoparte. Se separa albusurile de galbenusuri. Peste galbenusuri punem jumatate din cantitatea de zahar si frecam...

Pasca fara aluat

In Prajituri la 6 Mai 2013

Punem intr-un bol mai mare ouale impreuna cu zaharul si semintele de vanile si batem bine cu telul pana se topeste zaharul. Punem branza cate un pic si amestecam pana la omogenizare, apoi untul pastrat la temperatura camerei. Adaugam cate o lingura de gris si faina amestecand bine dupa...

Cheesecake cu blat de biscuiti si banane caramelizate

In Prajituri la 21 Apr 2013

Unge cu unt o tava rotunda cu peretii detasabili cu diametrul de 24 cm. Pentru blat zdrobeste biscuitii in robotul de bucatarie impreuna cu untul si zaharul. Acest amestec il puneti in forma rotunda si apasati bine cu o lingura si ridicati si pe argini vreo 2-3 cm. Puneti la frigider pana...

Cannelloni cu branza dulce si stafide!

In Cannelloni la 8 Apr 2013

Se pune  apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca. Acum  preparam umplutura amestecand toate ingredientele. Ungem  un vas de yena sau orice altceva cu unt.Umplem fiecare cannelloni cu branza si le...

Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

In Cannelloni la 6 Apr 2013

Se taie ceapa si cu usturoiul marunt si se calesc 2-3 min intr-o oala in care am pus o lingura de unt. Intre timp tocam putin spanacul proaspat fiert si il adaugam peste ceapa calita si mai lasam maxim 5 min sa se patrunda aromele. Am mai pus putina sare (aveti grija ca branza e destul de sarata,...

Briose cu merisoare,nuca si scortisoara

In Dulciuri la 5 Apr 2013

Intr-un robot sau vas de mixer puneti untul ,pastrat ceva timp afara sa fie moale, impreuna cu zaharul, praful de sare si zaharul vanilat. Frecati bine pana se topeste zaharul. Puneti cate un ou si frecati bine , apoi restul de oua pe rand si frecati bine dupa fiecare (nu le puneti toate odata...

Briose(Cupcakes) pufoase cu merisoare si stafide

In Dulciuri la 5 Apr 2013

  Inainte de toate se pune o jumatate de cana de apa la fiert,cand a dat un clocot o da-ti deoparte si puneti merisoarele si stafidele in ea,turnati o jumate de sticluta esenta rom. Le lasati pana terminati aluatul.   Intr-un robot sau vas de mixer puneti untul ,pastrat ceva timp...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 27.05.2013

Batoane cu dulceata si bezea

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]