Cannelloni cu branza dulce si stafide!

de hashul in Cannelloni, 8 Apr 2013 | 6004 vizualizari

 

Mi-au mai ramas cateva bucati de cannelloni de la reteta anterioare cu branza si spanac si m-am gandit, de ce sa nu fac si un desert?
Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • cannelloni - 14 buc
  • Umplutura :
  • 500 gr brânză de vaci
  • 2 oua
  • 3 - 4 linguri zahar
  • stafide in jur de 50 de grame
  • gris - 3 linguri (sau mai mult depinde cat de groasa vreti sa fie branza)
  • o lingurita coaja rasa de portocala(1 portocala)
  • un varf de sare
  • esenta rom - o lingurita
  • Sos :
  • 3 galbenusuri
  • smântână - 200 ml
  • zahar vanilat - 2 plicuri
  • 2 linguri zahar
  • Bezea :
  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar tos
  • jumatate lingurită otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza dulce si stafide!:

Se pune apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca.



Acum preparam umplutura amestecand toate ingredientele.



Ungem un vas de yena sau orice altceva cu unt.Umplem fiecare cannelloni cu branza si le asezam unul langa altul in vas.



Pentru sos , frecam ouale cu zaharul pana se topeste(cu mixerul daca vreti), apoi adaugam smantana. cand este gata adaugam peste cannelloni , pana le acopera bine.



Setati cuptorul la o temperatura medie ,pana in 150 de grade.



Pana se incinge cuptorul pregatit bezeaua. Mixati bine pana se intareste, apoi adaugati zaharul si la sfarsit otetul.Puneti bezeaua peste paste si sos. O puneti in cuptor pana se rumeneste frumos deasupra ( mie mi-a luat vreo 30 de min). Aveti grija sa nu ardeti bezeaua.



E delicioasa, si rece si calda!



Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza dulce si stafide!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Panacris 1

09.04.2013, 17:11

Patricia, am făcut și eu, dar fără glazura de deasupra Urmează să probez, cerd că e tare bună combinația!

hashul 1

09.04.2013, 22:43

E super buna combinatia.

hashul 1

09.04.2013, 22:46

Data viitoare am sa fac un sos de vanilie, cred ca o sa fie si mai buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana