Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac

de Adele in Cannelloni, 22 Iun 2014 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cannelloni.
  • 200 gr ricotta de vaca
  • 500 gr de spanac.
  • 1 ou.
  • 80 gr parmezano ras.
  • sare
  • piper.
  • 2 catei de usturoi.
  • ulei de masline.
  • conserva de rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac:

Spalam spanacul bine si il taiem dupa care il punem in tigaie cu 2 linguri de ulei si un catel de usturoi .Il lasam la copt cateva minute dupa care il tocam cu un cutit marunt.


Intr-un vas punem ricotta si o amestecam punem spanacul ,oul si parmezanul si le amestecam bine.Potrivim de sare si piper dupa gust dupa care punem compozitia intr-un saca posh si incepem sa umplem cannelloni unul cate unul.


Intre timp pregatim si sucul de rosii intr-o oala punem la foc 2 linguri de ulei si un catel de usturoi ,punem si conserva de rosii si coacem pentru 5-6 minute ,potrivim de sare.


Intr-o tava punem un strat de suc si asezam canneloni deasupra turnam sucul ramas si dam la cuptor la 200° pentru 30 de minute,cu 5 minute inainte sa-i scoatem punem parmezano ras.


Se servesc calzi.Pofta buna!!


 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui sosul de rosii cu cel de besciamella.

2

Se poate folosi si spanac congelat.

3

Puteti dubla numarul ingredientelor in cazul in care doriti mai multe portii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Adele 1

22.06.2014, 18:03

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:54

Bune!

Adele 1

23.06.2014, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce si stafide!