Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

de simona72 in Paste, 31 Oct 2015 | 1125 vizualizari

 

O combinatie super delicioasa, cu inspiratie de la Corinuta...Ea a folosit mac in loc de nuca de cocos si sos din fructe de padure. Oricum ar fi, combinatia este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 tuburi cannelonni
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar extraf fin
  • 50-70 ml lapte
  • 1 lingurita mica esenta de vanilie
  • 2 linguri zahar brut
  • 2 linguri dulceata de zmeura
  • zmeura pentru decor
  • 1 cub mic de unt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura:

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina.


Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam ingredientele. Albusul de ou al batem putin spuma cu o furculita, adaugam apoi 3 linguri zahar extra fin si continuam sa batem albusul cu zaharul ca pentru o glazura. Nu trebuie sa obtinem o bezea...Amestecam glazura de ou cu crema de branza. Crema de branza obtinuta o punem intr-un pos sau punga. Umplem tuburile de cannelloni cu crema de branza, apoi le punem in vasul termorezistent tapetat.


Intr-un castron punem oul ramas, il batem ca pentru omleta, adaugam 2 linguri zahar brut si putina esenta vanilie. Amestecam bine ingredientele, adaugam laptele si le amestecam pana se topeste zaharul. Compozitia o turnam peste cannelloni. Dam vasul la cuptorul incins la 150 grade pentru 40 minute. Lasam desertul sa se odihneasca pana devine cald, servim direct din vas sau rasturnam desertul pe o farfurie intinsa, adaugam dulceata de zmeura si servim desertul cu mare pofta. Sa va fie de folos!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:39

mihaelar63 1

03.11.2015, 07:59

Ioi ce buuun

Ela68 1

10.12.2015, 14:37

mmmmmm, cannelloni dulci, wow !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!