Penne în sos de roșii, cu piept de pui și brânză

de mirela0911 in Paste, 28 Oct 2015 | 4877 vizualizari

 

O cină tare bună și sățioasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 g penne
  • ulei pt călit
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapă mare
  • 4 căței de usturoi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 lgt pastă chilli
  • 2 roșii
  • 500 ml suc de roșii /bulion
  • sare, piper
  • 1/2 cană brânză de capră
  • cașcaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne în sos de roșii, cu piept de pui și brânză:

Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se strecoară, se clătesc sub un jet de apă rece și se lasă să se scurgă bine.

Pieptul de pui se spală bine, se șterge cu prosoape de hârtie și se taie fasiute. Intr-o tigaie se pune uleiul și când se încinge se adaugă carnea și se lasă să se caleasca puțin. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și usturoiul tăiat feliuțe. Se lasă să se caleasca împreună, timp în care se spală dovlecelul, se curăță de miez și se taie cubulete mici.  Roșiile se curăță de coajă și se taie cubulete. Se pun în tigaie pe rând dovlecelul, pasta chilli și roșiile și se lasă împreună timp de 2-3 minute. Se toarnă sucul de roșii și se condimentează cu sare și piper după gust. Se lasă să dea câteva clocote apoi se adaugă pastele. Se amestecă împreună, se pune și brânza,  se omogenizează apoi se ia de pe foc. Se repartizează în farfurii, se rade deasupra cașcaval și se servește.

Poftă Bună! 

TIPS-URI

1

Se poate renunța la pasta chilli dacă nu va place picant!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne în sos de roșii, cu piept de pui și brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

28.10.2015, 18:43

Bunica 1

28.10.2015, 20:20

Astea da paste!

MOKUSKA 1

28.10.2015, 22:01

foarte gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui la cuptor(Pasta al forno)