Cannelloni cu spanac

de ianculubita in Cannelloni, 2 Mar 2014 | 2195 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare,mi-a placut foarte mult si va recomand si voua asa ceva

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tip cannelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat sau 500 g proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g cascaval afumat Delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 1 borcan de sos Bolognese din comert
  • 1 ou
  • 100 g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingura unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac:

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam spanacul decongelat si scurs sau pe cel proaspat,oparit,scurs si tocat marunt;amestecam totul bine iar dupa ce a scazut apa dam deoparte si dupa ce s-a racorit putin,adaugam jumatate din parmezan,cascavalul taiat cubulete mici,oul batut,omogenizam totul bine,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,nucsoara


Umplem pastele cu aceasta compozitie si le asezam in tava in care am pus jumatate din sos;deasupra presaram restul de parmezan,restul de sos,cateva rosii,acoperim tava si lasam la cuptor 40min,dupa care se serveste calda

 

TIPS-URI

1

in lipsa sosului din comert se poate folosi si suc de rosii facut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

tiby 1

02.03.2014, 21:45

deyutzky 1

02.03.2014, 22:45

delicios

ianculubita 1

03.03.2014, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese