Cannelloni cu spanac

de ianculubita in Cannelloni, 2 Mar 2014 | 2095 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare,mi-a placut foarte mult si va recomand si voua asa ceva

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tip cannelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat sau 500 g proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g cascaval afumat Delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 1 borcan de sos Bolognese din comert
  • 1 ou
  • 100 g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingura unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac:

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam spanacul decongelat si scurs sau pe cel proaspat,oparit,scurs si tocat marunt;amestecam totul bine iar dupa ce a scazut apa dam deoparte si dupa ce s-a racorit putin,adaugam jumatate din parmezan,cascavalul taiat cubulete mici,oul batut,omogenizam totul bine,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,nucsoara


Umplem pastele cu aceasta compozitie si le asezam in tava in care am pus jumatate din sos;deasupra presaram restul de parmezan,restul de sos,cateva rosii,acoperim tava si lasam la cuptor 40min,dupa care se serveste calda

 

TIPS-URI

1

in lipsa sosului din comert se poate folosi si suc de rosii facut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

tiby 1

02.03.2014, 21:45

deyutzky 1

02.03.2014, 22:45

delicios

ianculubita 1

03.03.2014, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese