Cannelloni cu spanac

de ianculubita in Cannelloni, 2 Mar 2014 | 4199 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare,mi-a placut foarte mult si va recomand si voua asa ceva

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tip cannelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat sau 500 g proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g cascaval afumat Delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 1 borcan de sos Bolognese din comert
  • 1 ou
  • 100 g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingura unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac:

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam spanacul decongelat si scurs sau pe cel proaspat,oparit,scurs si tocat marunt;amestecam totul bine iar dupa ce a scazut apa dam deoparte si dupa ce s-a racorit putin,adaugam jumatate din parmezan,cascavalul taiat cubulete mici,oul batut,omogenizam totul bine,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,nucsoara

Umplem pastele cu aceasta compozitie si le asezam in tava in care am pus jumatate din sos;deasupra presaram restul de parmezan,restul de sos,cateva rosii,acoperim tava si lasam la cuptor 40min,dupa care se serveste calda

TIPS-URI

1

in lipsa sosului din comert se poate folosi si suc de rosii facut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne