Cannelloni cu carne si sos de rosii

de T I M E A in Cannelloni, 9 Feb 2013 | 8811 vizualizari

 

Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 13 buc canelloni
  • aprox 250-300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 morcov mare
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • maghiran uscat
  • Sos de rosii:
  • 750 ml suc de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • 2 linguri ulei de masline pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid).


Adaugam oul, sarea, piperul si verdeturile si amestecam bine.


Punem umplutura intr-un pos si umplem fiecare bucata de cannelloni. Se poate si cu o lingurita dar dureaza mai mult.


Ungem o tava de marime potrivita cu ulei de masline si asezam pastele, lasand putina distanta intre ele.


Sosul de rosii il amestecam cu putina sare, piper si o lingurita de zahar si turnam peste paste.


Presaram deasupra busuioc uscat, acoperim tava cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de o ora. Ultimele 5-10 minute le lasam fara folie de Al.


Servim simplu sau cu smantana!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Miha 1

09.02.2013, 22:49

MotanLaOale 1

09.02.2013, 22:53

T I M E A 1

09.02.2013, 23:01

pai da tu Gabi ) adica intelegi tu. Cu o lista scrisa de 3-4 chestii sa uiti si din alea, e ceva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne tocata si ciuperci