Cannelloni cu carne si sos de rosii

de T I M E A in Cannelloni, 9 Feb 2013 | 13099 vizualizari

 

Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 13 buc canelloni
  • aprox 250-300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 morcov mare
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • maghiran uscat
  • Sos de rosii:
  • 750 ml suc de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • 2 linguri ulei de masline pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid).

Adaugam oul, sarea, piperul si verdeturile si amestecam bine.

Punem umplutura intr-un pos si umplem fiecare bucata de cannelloni. Se poate si cu o lingurita dar dureaza mai mult.

Ungem o tava de marime potrivita cu ulei de masline si asezam pastele, lasand putina distanta intre ele.

Sosul de rosii il amestecam cu putina sare, piper si o lingurita de zahar si turnam peste paste.

Presaram deasupra busuioc uscat, acoperim tava cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de o ora. Ultimele 5-10  minute le lasam fara folie de Al.

Servim simplu sau cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Miha 1

09.02.2013, 22:49

MotanLaOale 1

09.02.2013, 22:53

T I M E A 1

09.02.2013, 23:01

pai da tu Gabi ) adica intelegi tu. Cu o lista scrisa de 3-4 chestii sa uiti si din alea, e ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne