Canelloni cu carne tocata

de babi5 in Cannelloni, 8 Feb 2014 | 13681 vizualizari

 

Am avut un pachet de caneloni de ceva vreme si m-am gindit sa le pregatesc. Azi le-a venit rindul ,ce sa va spun decit ca au iesit tare ,tare buni ..

 

INGREDIENTE

  • 14 buc .canelloni din gris 
  • 600 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bulion de casa 750 ml
  • 2 linguri kechup de casa
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • frunze patrunjel(eu am folosit de la congelator tocate )
  • parmezan (eu nu am folosit)
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu carne tocata:

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul.

Se amesteca bine totul apoi umplem caneloni ..

Intr-o tava unsa cu uleiul asezam canelloni peste care punem sucul de bulion amestecat cu kechupul si putina verdeata ,acoperim cu o folie si dam la cuptorul incins in prealabil la 160 gr si lasam pentru 40 min.

Se  pune  parmezan  cind servim (eu nu am folosit ).

TIPS-URI

1

Se pune deasupra parmezan sau cascaval ras.

2

Nu este rea nici telemeaua rasa

3

Asezonam cu verdeata

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

deyutzky 1

09.02.2014, 21:59

babi5 1

10.02.2014, 07:15

deyutzky

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 20:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui