Cannelloni cu pui

de Rocsi in Cannelloni, 23 Mai 2012 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 tuburi cannelloni
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa uscata
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • jumatate ardei rosu
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • Pentru sos bechamel:
  • 550 ml lapte caldut
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 150 gr cascaval pentru gratinat
  • miez de lapte Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Umplutura:


Pieptul de pui il spalam,apoi il dam prin masina de tocat. Ceapa o curatam o spalam si o tocam marunt. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Morcovul il curata,il spalam si il taiem cubulete. Ardeiul rosu il taiem patratele. Intr-o tigaie de ceramica punem carnea de pui si o inabusim 2-3 minute(intr-o tigaie normala puneti 3 linguri de ulei inainte la incins). Adaugam ceapa uscata,morcovul ,ardeiul si acoperim totul cu o cana de apa. Lasam sa scada la foc potrivit. Cand a scazut pe jumatate punem si ceapa verde,sare si piper dupa gust. Cand a scazut de tot zeama punem si pasta de tomate ,mai lasam 1-2 minute pe foc,apoi tragem tigaia si lasam sa se racoreasca amestecul de pui.


Patrunjelul si mararul verde ,le spalam,indepartam cozile si tocam marunt. Cand s-a racorit putin umplutura,incorporam ouale si verdeata tocata.


Sosul bechamel:


Intr-o cratita punem untul la topit. Cand s-a topit adaugam faina si amestecam bine sa nu se arda ,iar focul sa fie potrivit. Apoi punem treptat laptele si invartim mereu cu un tel pentru a evita formarea cocoloaselor. Punem putina sare, piper si lasam sa fiarba pana se ingroasa ,dar nu foarte tare,timp in care mai amestecam in el,dar nu mereu.


Intr-un vas yena sau de ceramica punem putin sos bechamel. Cannelloni le umplem cu amestecul de pui,apoi le asezam in vas,dar lasam putina distanta intre ele. Deasupra turnam restul de sos,iar mai apoi radem cascavalul. Peste cascaval punem si cateva bucatele de miez de lapte Delaco. Dam vasul in cuptor si aprindem focul.


Acoperim vasul cu capacul sau si il lasam in cuptor pana ce pastele prind o culoare aurie si sunt bine facute.. Cand sunt gata,le scoatem sa se racoreasca putin,apoi servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

30.05.2012, 19:52

Toamna,Mihaelar va multumesc!!

babi5 1

17.12.2014, 19:17

R

Rocsi 1

17.12.2014, 21:56

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui