Cannelloni cu ricotta si spanac

de Andreea Caroline in Cannelloni, 31 Oct 2015 | 1341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi lasagna
  • 200 gr ricotta
  • 400 gr spanac salbatic
  • 4 catei usturoi
  • 600 ml suc de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc proaspat
  • 150 gr parmezan
  • nucsoara
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ricotta si spanac:

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .


Punem o tigaie cu putin ulei , calim 2 catei de usturoi si adaugam spanacul . Lasam la foc potrivit potrivind de sare si piper . Cand spanacul este bine calit inchidem focul si indepartam usturoiul .


Intr-un castron punem spanacul , ricotta ,nucsoara,o lingura plina cu parmezan si amestecam bine cu o lingura de lemn .


Intr-o alta tigaie punem la calit in ulei , restul de usturoi,sucul de rosii , sare si piper . Adaugam o lingurita zahar si putina apa . Dam la foc mic si lasam sa fiarba pana ce sucul scade si obtinem consistenta sosului dorit .La final adaugam busuiocul proaspat .


Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si punem sa fiarba 3 minute fiecare foaie de lasagna . Le scoatem pe un prosop .


Luam o foaie lasagna , punem din compozitia de ricotta si spanac si rulam . Procedam astfel pana terminam foile de lasagna .


Intr-un vas ptr cuptor punem un strat de sos de rosii ,presaram parmezan , asezam un strat de cannelloni si acoperim cu suc de rosii si iarasi parmezan .


Dam vasul la cuptor la 180 grade .


Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:31

bun bun

Catalina L 1

31.10.2015, 16:48

EXTRA....foarte bune

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac