Cannelloni cu ricotta si spanac

de Andreea Caroline in Cannelloni, 31 Oct 2015 | 1547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi lasagna
  • 200 gr ricotta
  • 400 gr spanac salbatic
  • 4 catei usturoi
  • 600 ml suc de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc proaspat
  • 150 gr parmezan
  • nucsoara
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ricotta si spanac:

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .


Punem o tigaie cu putin ulei , calim 2 catei de usturoi si adaugam spanacul . Lasam la foc potrivit potrivind de sare si piper . Cand spanacul este bine calit inchidem focul si indepartam usturoiul .


Intr-un castron punem spanacul , ricotta ,nucsoara,o lingura plina cu parmezan si amestecam bine cu o lingura de lemn .


Intr-o alta tigaie punem la calit in ulei , restul de usturoi,sucul de rosii , sare si piper . Adaugam o lingurita zahar si putina apa . Dam la foc mic si lasam sa fiarba pana ce sucul scade si obtinem consistenta sosului dorit .La final adaugam busuiocul proaspat .


Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si punem sa fiarba 3 minute fiecare foaie de lasagna . Le scoatem pe un prosop .


Luam o foaie lasagna , punem din compozitia de ricotta si spanac si rulam . Procedam astfel pana terminam foile de lasagna .


Intr-un vas ptr cuptor punem un strat de sos de rosii ,presaram parmezan , asezam un strat de cannelloni si acoperim cu suc de rosii si iarasi parmezan .


Dam vasul la cuptor la 180 grade .


Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:31

bun bun

Catalina L 1

31.10.2015, 16:48

EXTRA....foarte bune

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac