Cannelloni cu ricotta si spanac

de angyb in Cannelloni, 29 Apr 2013 | 2601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g foi pt.lasagne
  • ulei de masline
  • 50g parmezan
  • 150g mozzarela
  • 150 g sos ragu

pt.umplutura:

  • 500g spanac fiert ,taiat marunt
  • 400 g ricotta
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • nucsoara.piper,sare

Sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 500ml lapte
  • sare,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ricotta si spanac:

Pentru inceput pregatim umplutura .Amestecam bine spanacul cu ricotta ,ouale si parmezanul si condimentam cu nucsoara,sare si piper.


Sosul bechamel:Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam repede pana cand untul absoarbe toata faina.Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase si il lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.Condimentam cu sare si nucsoara.


Taiem dreptunghiuri pasta pt.lasagne ,punem in centrul fiecaruia cate 2 linguri de umplutura si rulam.


Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline si intindem 2,3 linguri de sos bechamel,aranjam desupra cannelloni. Acoperim cu restul de sos bechamel ,turnam deasupra sosul ragu,presaram parmezan si mozzarela taiata cubulete si dam la cuptor aproximativ 45 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.04.2013, 20:34

Sim0na 1

30.04.2013, 11:41

De mult vreau sa fac si eu..

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 12:33

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si scoici