Cannelloni cu carne si sos bechamel

de Ligia Bxl in Cannelloni, 21 Ian 2011 | 8868 vizualizari

 

am preparat acest meniu dupa prospectul de la ambalajul rulourilor de cannelloni,tare bun

 

INGREDIENTE

  • 6 rulouri de cannelloni
  • 300 gr de carne tocata amestec
  • 150 parmigiano reggiano (parmezan)ras
  • putin ulei de masline
  • 20 gr de unt
  • 1 ceapa
  • sare si piper
  • ptr sos bechamel:
  • 400 ml de lapte
  • 25 gr de unt
  • 25 gr de faina
  • nucsoara si sare
  • ptr presarat pe deasupra parmigiano ras(pe razatoarea mare)
  • ceapa fina(vedeti in imagine)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos bechamel:

sosul bechamel:


Se fierbe laptele. Separat topim untul, punem faina si peste varsam laptele fiert, amestecand toate bine si repede ptr a evita sa se formeze cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se da de pe foc si se pune sare si nucsoara.


Rulourile de cannelloni se fierb putin la foc mic ca sa nu se rupa, intr-o cratita cu apa mai multa usor sarata.


Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste putin ceapa taiata marunt,apoi adaugam carnea tocata si lasam 10 minute sa se caleasca. Dupa ce s-au calit dam cratita de pe foc si adaugam 2 polonice de sos bechamel in aceasta compozitie de carne, apoi punem 50 gr de parmigiano reggiano ras, sare si piper.


Umplem rulourile cu compozitie cu ajutorul unei lingurite, apoi intr-o tava yena se pune un strat de sos bechamel, apoi rulourile unul langa altul, peste punem restul de sos si presaram pe deasupra ceapa subtirica tocata marunt. Dupa ce e aproape gata se rade pe deasupra parmigiano pe razatoarea mare si se da putin la rumenit.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:55

Cat de tare imi place reteta

Ligia Bxl 1

24.01.2011, 00:47

ma bucur ca-ti place frumoaso

Ligia Bxl 1

24.01.2011, 16:25

gaby te servesc si pe tine cu placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pasare