Cannelloni cu carne si sos bechamel

de Ligia Bxl in Cannelloni, 21 Ian 2011 | 13267 vizualizari

 

am preparat acest meniu dupa prospectul de la ambalajul rulourilor de cannelloni,tare bun

 

INGREDIENTE

  • 6 rulouri de cannelloni
  • 300 gr de carne tocata amestec
  • 150 parmigiano reggiano (parmezan)ras
  • putin ulei de masline
  • 20 gr de unt
  • 1 ceapa
  • sare si piper
  • ptr sos bechamel:
  • 400 ml de lapte
  • 25 gr de unt
  • 25 gr de faina
  • nucsoara si sare
  • ptr presarat pe deasupra parmigiano ras(pe razatoarea mare)
  • ceapa fina(vedeti in imagine)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos bechamel:

sosul bechamel:

Se fierbe laptele. Separat topim untul, punem faina si peste varsam laptele fiert, amestecand toate bine si repede ptr a evita sa se formeze cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se da de pe foc si se pune sare si nucsoara.

Rulourile de cannelloni se fierb putin la foc mic ca sa nu se rupa, intr-o cratita cu apa mai multa usor sarata.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste putin ceapa taiata marunt,apoi adaugam carnea tocata si lasam 10 minute sa se caleasca. Dupa ce s-au calit dam cratita de pe foc si adaugam 2 polonice de sos bechamel in aceasta compozitie de carne, apoi punem 50 gr de parmigiano reggiano ras, sare si piper.

Umplem rulourile cu compozitie cu ajutorul unei lingurite, apoi intr-o tava yena se pune un strat de sos bechamel, apoi rulourile unul langa altul, peste punem restul de sos si presaram pe deasupra ceapa subtirica tocata marunt. Dupa ce e aproape gata se rade pe deasupra parmigiano pe razatoarea mare si se da putin la rumenit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:55

Cat de tare imi place reteta

Ligia Bxl 1

24.01.2011, 00:47

ma bucur ca-ti place frumoaso

Ligia Bxl 1

24.01.2011, 16:25

gaby te servesc si pe tine cu placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si branza