Cannelloni cu branza

de MotanLaOale in Cannelloni, 23 Noi 2012 | 9249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • UMPLUTURA
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g branza telemea
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 legatura marar
  • SOS BECHAMEL
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 400 ml lapte
  • sare
  • ALTELE
  • paste Cannelloni
  • 150 g cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza:

Branza se amesteca cu toate ingredientele sa devina o pasta. Nu este nevoie de sare.


Cu un pos sau o punga cu coltul taiat se umplu tuburile cu pasta de branza.


Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu apoi laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.


Se presara sare si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.


Se unge o tava cu sos bechamel.


Se aseaza cannelloni umpluti.


Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.


Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.


Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.


Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

04.02.2013, 15:56

babi5 1

09.02.2013, 11:59

MotanLaOale 1

09.02.2013, 12:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!