Tarta Brownie cu frisca si capsuni

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 2280 vizualizari

 

Delicioasa!!!! Crocanta pe deasupra si moale in interior!!!
Incercati-o pentru ca e un desert foarte rapid si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • Faina - 80 de gr
  • praf de copt - 1/2 lingurita
  • un praf de sare
  • ciocolata neagra (85% am folosit eu) - 80 de gr(o ciocolata intreaga)
  • unt - 80 gr
  • zahar tos - 200 gr
  • oua - 2 buc batute usor
  • esenta vanilie - o lingurita
  • frisca lichida - 100 ml sau toata cutia , cum doriti
  • Pentru ornat :
  • eu am folosit capsuni proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Brownie cu frisca si capsuni:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte.


Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si punem pe rand zaharul, oual batute usor, esenta de vanilie iar la sfarsit amestecul de faina, amestecand usor pana la omogenizare.


Ungem cu unt o forma de tarta de 23-24 cm diametru si turnam in ea compozitia.


Punem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu (160-170 de grade) pentru 20-25 de min.


O lasam sa se raceasca si apoi se poate servi ornat cu frisca si fructe proaspete. Eu am folosit capsuni.


Trebuie sa fie crocanta deasupra iar in mijloc sa fie moale sa se topeasca in gura :)). Hmmm .... delicioasa!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu zmeura proaspata, fructe de padure

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Brownie cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MonaMimi 1

06.05.2013, 20:49

Rocsi 1

06.05.2013, 21:11

Super delicios

hashul 1

07.05.2013, 15:07

eu nu am reusit sa ma abtin pana in ziua de Pasti...si am topit jumatate inainte!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa pufoasa