Tarta Brownie cu frisca si capsuni

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 4509 vizualizari

 

Delicioasa!!!! Crocanta pe deasupra si moale in interior!!!
Incercati-o pentru ca e un desert foarte rapid si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • Faina - 80 de gr
  • praf de copt - 1/2 lingurita
  • un praf de sare
  • ciocolata neagra (85% am folosit eu) - 80 de gr(o ciocolata intreaga)
  • unt - 80 gr
  • zahar tos - 200 gr
  • oua - 2 buc batute usor
  • esenta vanilie - o lingurita
  • frisca lichida - 100 ml sau toata cutia , cum doriti
  • Pentru ornat :
  • eu am folosit capsuni proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Brownie cu frisca si capsuni:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte.

Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si punem pe rand zaharul, oual batute usor, esenta de vanilie iar la sfarsit amestecul de faina, amestecand usor pana la omogenizare.

Ungem cu unt o forma de tarta de 23-24 cm diametru si turnam in ea compozitia.

Punem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu (160-170 de grade) pentru 20-25 de min.

O lasam sa se raceasca si apoi se poate servi ornat cu frisca si fructe proaspete. Eu am folosit capsuni.

Trebuie sa fie crocanta deasupra iar in mijloc sa fie moale sa se topeasca in gura :)). Hmmm .... delicioasa!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu zmeura proaspata, fructe de padure

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Brownie cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MonaMimi 1

06.05.2013, 20:49

Rocsi 1

06.05.2013, 21:11

Super delicios

hashul 1

07.05.2013, 15:07

eu nu am reusit sa ma abtin pana in ziua de Pasti...si am topit jumatate inainte!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza vanilata si fructe de padure