Pasca fara aluat

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 4833 vizualizari

 

Foarte buna si foarte simplu de facut!

 

INGREDIENTE

  • branza dulce de vaci - 500 gr (cat mai grasa)
  • oua - 5 buc
  • smantana 300 gr
  • unt - 200 gr
  • zahar - 200 gr
  • gris - 4 linguri
  • faina - 4 linguri
  • stafide - 150 gr
  • semintele de la o pastaie de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Punem intr-un bol mai mare ouale impreuna cu zaharul si semintele de vanile si batem bine cu telul pana se topeste zaharul.


Punem branza cate un pic si amestecam pana la omogenizare, apoi untul pastrat la temperatura camerei. Adaugam cate o lingura de gris si faina amestecand bine dupa fiecare.


La final punem smantana si stafidele. Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina in care turnam compozitia.


O dam la cumptorul preincalzit la 170 de grade pentru 50-55 min. Sa o verificati si dupa vreo 40 de min sa nu se rumeneasca prea tare.


O lasam la temperatura camerei pana se raceste apoi o bagam la frigider cateva ore sau peste noapte, daca rezistati.


Pofta buna!


TIPS-URI

1

se poate servi cu orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

angyb 1

06.05.2013, 18:53

Rocsi 1

06.05.2013, 21:06

Este buna fara blat

Panacris 1

11.09.2013, 07:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonaci pufosi