Tiramisu reţetă originală

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 1471 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Delicios... asa ceva nu gasesti nici la restaurant :) Va rog sa va lamuriti singuri!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • Un pachet mare de piscoturi (adica 2 seturi mici)
  • Cafea neindulcita - 1 L
  • Mascarpone 500 gr
  • Oua - 6 buc
  • Smantana - 200 gr
  • Zahar 400 gr
  • Cacao pentru pudrat
  • un praf de sare
  • esenta migdale
  • esenta rom
  • praf de frisca - 1 plic
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


La inceput facem cafeaua pentru ca ea trebuie racita pana terminam crema de facut. Cand s-a racit punem o lingurita esenta de rom in ea si o lasam deoparte.


Se separa albusurile de galbenusuri. Peste galbenusuri punem jumatate din cantitatea de zahar si frecam bine pana se topeste. Apoi punem branza mascarpone pastrata la frigider pana atunci, si amestecam bine.


Batem albusurile cu un praf de sare si restul de zahar ,iar la sfarsit adaugam plicul de praf de frisca. Cand este gata turnam albusurile peste compozitia de galbenusuri.


La sfarsit punem smantana si esenta de migdale.


Luam o tava mai inalta si punem un rand de piscoturi insiropate bine in cafea si turnam jumatate din compozitie peste ele. Apoi mai punem un rand de piscoturi orientate in sens opus fata de primele si turnam restul de crema pana le acoprim bine.


Pudram cu cacao si o bagam la frigider musai pana a 2-a zi. :))


Eu am rezistat, nu stiu voi!


Pofta buna si va asigur ca e mai delicioasa decat la orice cofetarie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.05.2013, 21:09

E cel mai delicios pregatit in casa

hashul 1

07.05.2013, 15:09

Da Dia, nu am vrut sa cumpar nimik si am facut cate ceva din fiecare tara . Au fost delicioase toate!

Ina 1

28.05.2013, 14:08

Foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca