Pudding din paine cu marmelada de portocale

de laylalala in Prajituri, 29 Apr 2010 | 7816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine, vechi de 1 zi
  • 50 gr unt moale
  • 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale
  • 400 ml lapte
  • 140 gr iaurt
  • 3 oua
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri coniac
  • zahar pudra, pentru pudrat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding din paine cu marmelada de portocale:

Unge cu unt fiecare felie de paine pe ambele parti.Unge cu cate 1 lingura marmelada de portocale 4 felii de paine unse cu unt si aseaza deasupra acestora feliile de paine ramase astfel incat sa obti 4 sandwich-uri.Taie sandwich-urile in diagonala si aseaza-le intr-un strat intr-un vas termorezistent.


Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Bate impreuna laptele cu iaurtul, ouale, vanilia, zaharul si coniacul si toarna amestecul obtinut peste sandwich-urile din vas.Lasa-le la inmuiat 30 minute.


Pune deasupra cele 4 lingurite marmelada de portocale ramase si pudreaza totul cu zahar.Da pudding-ul la copt 45 minute – 1 ora pana cand s-a rumenit deasupra.Serveste pudding-ul cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding din paine cu marmelada de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ada