Pasca in 3 culori

de ralu_ca in Prajituri, 20 Apr 2014 | 5466 vizualizari

 

e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • ingrediente strat 1:
  • 5 oua
  • 160 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri faina
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 150 g stafide
  • ingrediente strat 2:
  • 5 albenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g smantana
  • 3 linguri faina
  • 50 g cacao
  • ingrediente strat 3:
  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 1o linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca in 3 culori:

Pentru primul stat am mixat ouale cu zaharul ci cel vanilat, apoi adaug faina. Amestec usor si apoi adaud branza si stafidele. Am folosit o forma cu pereti detasabili (eu am folosit 2 mai mici, dar se poate folosi una cu diametru mai mare ) Am uns cu putin unt, am turnat compozitia si am dat la cuptor preincalzit approx 40 min.

Pentru al 2lea strat am mixat bine galbenusurile cu zaharul pudra si vanilat, apoi adaug smantana. Faina am amestecat-o cu cacaoa si am adaugat in compozitie. Am turnat amestecul peste primul strat si am reintrodus la cuptor approx 30 min.

Pentru al 3lea strat am batut bine albusurile cu zaharul, spuma si apoi am adaugat nuca macinata. Aceata bezea am turnat-o peste al 2lea strat si am reintrodus la cuptor pt inca 30 minute.

Deasupra am ornat cu bucati ciocolata ornament.

Foarte gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Lemon cake ,in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Eugenia