Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca. Deci, azi ce alegi?
Voturi:13
Voturi:10
Voturi:8
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 borcane de depozitare
Lumanare parfumata
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:58
de bucatarasa 1
la 15:25
de Bucataras 6
la 12:17
la 11:32
ieri la 11:57
de Constelatialeu 9
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....