Cartofi în coajă umpluți

de ionix in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2012 | 2664 vizualizari

 

simplu și bun, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • câteva feliuțe de mozzarella
  • o roșie mică
  • frunzele de la o ceapă verde
  • circa 150 g cașcaval
  • două linguri mari cu unt
  • sare și piper după gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi în coajă umpluți:


  1. Cartofii se spală bine și se pun la fiert, în coajă, timp de 20-25 de minute.

  2. Tăiem cartofii în două și le scoatem miezul (operațiune care se efectuează cât cartofii sunt fierbinți).

  3. Circa 3/4 din miezul cartofilor rezultat, strivim cu o furculiță (trebuie să rămână bucăți ușor mai mari, să nu pasăm ca la piure) și se amesecă cu cașcavalul dat pe răzătoare, untul, frunzele de ceapă tăiate mărunt, sare și piper după gust.

  4. Așezăm cartofii într-o tavă pe care am pu hârtie de copt.

  5. Peste cartofi punem mozzarella și câte o feliuță de roșie (eu nu am pus mai multe roșii pentru a nu lăsa zeamă, dar puteți pune doar pulpa roșiei, fără semințe).

  6. Dăm la cuptor pentru încă 15 minute iar apoi servim.

  7. Se pot servi ca aperitiv sau drept garnitură.


Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi în coajă umpluți" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

12.08.2012, 12:43

MotanLaOale 1

13.08.2012, 17:58

diaconta 1

15.08.2012, 15:32

cum erau sa-mi scape
ai pus-o cat am lipsit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Cozonaci cu crema de nuci si rahat!

de abetina 3

ieri la 22:17

Pasca cu ciocolata

de oanapl 6

ieri la 14:14

Sufleu de brocoli

de dantes 5

ieri la 12:10

Drob de miel

de anca_rm 6

ieri la 08:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu spanac si aluat de casa
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Cozonaci cu crema de nuci si rahat!

de abetina 3

ieri la 22:17

Pasca cu ciocolata

de oanapl 6

ieri la 14:14

Sufleu de brocoli

de dantes 5

ieri la 12:10

Drob de miel

de anca_rm 6

ieri la 08:24

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu salata din piept de pui, ciuperci si telina