Piept de pui cu sos piri-piri

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 5172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • jumatate de ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1/4 ardei gras rosu
  • patrunjel verde
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos piri-piri:

-Am facut un amestec din usturoiul pisat si restul condimentelor pentru pieptul de pui.

-Am spalat carnea si am uns-o cu acest amestec,apoi am lasat la rece 1 ora.

-Intre timp tocati ceapa,patrunjelul,usturoiul si ardeiul gras.Taiati marunt ardeiul iute.Le amestecati pe toate,apoi adaugati si sucul de la lamaie si uleiul de masline.

-Dupa ce a trecut o ora,scoateti carnea de la rece si o lasati pe grill pana cand este facuta asa cum va place.

-Ungeti pieptul de pui cu sos si gata fripturica:).Se poate servi cu ce garnitura doriti.Noi am mancat alaturi de sufleu de cartofi.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos piri-piri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionix 1

30.09.2009, 10:11

vaaaaai ce bine arata... sigur o sa fac si eu

meosiris 1

06.10.2010, 11:38

Imi faceti si mie pofta si parca vad ca ma apuc iar de el prin bucatarie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie