kryky_55

1

Bucataras
incepator

Bistrita

Bucataras din 02.06.2009

RETETE10
PRIETENI6
Retete

Bulete de cascaval

In Aperitive / Garnituri la 9 Iun 2009

Dati mozzarele,cascavalul si feta pe razatoarea. Adaugati ouale ,faina si praful de copt si amestecati totul bine cu mixerul; se mai condimenteaza daca este cazul. Din pasta rezulata faceti bilute mici cu mana pe care le puneti la prajit in mult ulei incins astfel incat bilutele sa...

Vinete pane cu sos de usturoi

In Aperitive / Garnituri la 9 Iun 2009

Curatati vinetele de coaja,le spalati apoi le taiati felii groase de 1 cm ,sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora. Intre timp pregatiti sosul de usturoi: Curatati usturoiu ,pisati-l sau il dati pe razatoarea mica ,amestecati bine cu...

Turkey Burger

In Mancaruri cu carne la 9 Iun 2009

Framantati bine carnea cu paprika,sare,piper putin oregano si usturoiul pisat. Adaugati pesmetu ,oul si supa de pui si framantati bine,bine (aproximativ 5-10 minute). Din compozitia rezultata formati Burgeri cu mana(mie mi-au iesit 5 chiftele ) si ii dati la frigider pentru 20-30 de minute....

Rulouri din piept de pui cu cascaval

In Pui la 8 Iun 2009

Spalati pieptul de pui,fiecare bucata o impartitit in 2 si bateti ca pentru snitele intre 2 bucati de folie alimentara. Spalati si ciupercile si le taiati felii(opriti cateva intregi) ; ciupercutele taiate le inabusiti cu putin unt si sare pana scade zeama apoi dati deoparte. Feliati...

Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

In Dulciuri la 7 Iun 2009

Reteta de preparare a papanasilor Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic. Aluatul fiind facut va apucati sa formati mingiute cu mana umeda pe care la gauriti la mijloc cu degetul. Le...

Tochitura

In Porc la 7 Iun 2009

Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa fiarba la foc potrivit. Completati din cand...

Farfalle cu bacon si spanac

In Paste la 6 Iun 2009

Spalati bine spanacul si puneti-l la fiert cu putina sare ; intre timp taiati marunt baconul si il prajiti intr-o tigaie cu foarte putin ulei. Cand baconul este pe jumatate facut adaugati ardeiul iute(chilli) taiat marunt ,condimentati bine cu sare si piper si lasati la foc potrivit pana...

Baclava

In Prajituri la 6 Iun 2009

 Amestecati toate ingredientele pentru umplutura intr-un bol. Ungeti tava cu unt si puneti 5 foi de placinta una peste alta ,fiecare foaie in parte vine unsa cu unt topit. Puneti 1/3 din umplutura rezultata  peste foi dupa care adaugati alte 3 foi de placinat(nu uitati sa ungeti...

Rulouri din piept de pui cu vin alb

In Pui la 3 Iun 2009

Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta. Treceti pe razatoare cu ochiuri mici cascavalul ,iar cand ouale sunt fierte le curatati si le taiati pe...

Somon cu salata de cartofi

In Somon la 2 Iun 2009

Condimentati bine somonul dupa care ii acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana in momentul preparari. Curatati si taiati cartofii cubulete dupa care ii puneti la fiert cu apa si putina sare la foc potrivit. Spalati ciupercutele si taiatile fasii. Intr-un bol mare puneti...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]