Turkey Burger

de kryky_55 in Mancaruri cu carne, 9 Iun 2009 | 6552 vizualizari

 

Cei mai buni burgeri :D!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne tocata de curcan sau pui
  • 1 mana pesmet de paine
  • 1 ou batut
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml supa de pui
  • 1/2 lingurita de paprika
  • sare,piper,oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turkey Burger:

Framantati bine carnea cu paprika,sare,piper putin oregano si usturoiul pisat.

Adaugati pesmetu ,oul si supa de pui si framantati bine,bine (aproximativ 5-10 minute).

Din compozitia rezultata formati Burgeri cu mana(mie mi-au iesit 5 chiftele ) si ii dati la frigider pentru 20-30 de minute.

Se prajesc pe gratar sau in cuptor.(eu iam prajit in tava de la aragaz pe suport si au iesit foarte bine chiftelele;fara grasime,iar sesesuptul lor am reusit sa fac in acelasi timp si cartofii.

Dupa ce ati prajit chiftelele bine pe ambele parti le asezati in chifle si le serviti alaturi de ce aveti la indemana si ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turkey Burger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

klausenburger_adica Lacrima 1

05.08.2009, 02:04

wow! la ora asta imposibila mi-ai facut o foame si mai imposibila. de notat reteta asta...data viitoare dau o fuga sa-ti pap si urechile la asemenea provocari

adry88 1

11.05.2011, 15:36

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:17

bun bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor