Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de kryky_55 in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 11063 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor un desert simplu si bun rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde  
  • smantana
  • nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic.


Aluatul fiind facut va apucati sa formati mingiute cu mana umeda pe care la gauriti la mijloc cu degetul.


Le prajiti intr-o tava cu mult ulei de floare soarelui pe ambele parti ,dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.


Ornati dupa bunul plac cu muuuulta ciocolata si smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

kryky_55 1

08.06.2009, 01:44

Multumesc MIha

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:18

yammy ciocolata

radu092 1

15.02.2013, 18:43

eu as recomanda sa se parjeasca in untura se obtin niste papanasi mult mai fragezi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești la cuptor, cu sos de smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

la 10:05

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole rosie azuki