Vinete pane cu sos de usturoi

de kryky_55 in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2009 | 4511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • faina
  • sare,piper,vegeta
  • ulei pentru prajit   Ingrediente pentru sos :  
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • o cescuta de ulei
  • 5-6 linguri smantana
  • verdeata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu sos de usturoi:

Curatati vinetele de coaja,le spalati apoi le taiati felii groase de 1 cm ,sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora.


Intre timp pregatiti sosul de usturoi:


Curatati usturoiu ,pisati-l sau il dati pe razatoarea mica ,amestecati bine cu putina sare dupa care adaugati pe rand uleiul amestecand continuu(ca si la maioneza).


Dupa ce ati incorporat uleiul ,adaugati pe rand smantana ,verdeata si sare daca mai este nevoie si gata sosul.


Dupa ce ati lasat vinetele sa se intrepatrunda bine cu condimentele,aruncati apa lasata ,bateti ouale bine cu sare ,piper,vegeta.


Presarati putina faina pe o farfurie ,treceti fiecare feliuta de vanata prin faina dupa acre prin ou.Le prajiti in ulei incins pe ambele parti dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei si sunt gata de servit.


Cu sosul de usturoi merg de minune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

21.07.2009, 11:21

Ce pofta mi s-a facut de vinete pane ...

Michelle 1

01.11.2009, 11:40

bune-

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:16

foarte buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu branza, cascaval si fulgi de ovaz