Drob cu ciuperci (vegetarian)

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 3416 vizualizari

 

Pentru ca Pastele nu l-am petrecut acasa, ci alaturi de bunicii sotului, am preparat cateva mancaruri care sa faca fata transportului pe o distanta mai mare. Astfel, am pregatit un tort cu ciocolata (care mi-a dat ceva emotii insa a ajuns cu bine), o pasca, o tarta cu spanac si pentru ca stiam ca bunica il va pregati pe cel din carne de miel, am facut acest drob vegetarian. Despre toate celelalte, in zilele viitoare.

 

INGREDIENTE

  • Pentru o forma de cozonac:
  • 1 kg de ciuperci
  • 10 oua
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 legaturi de marar
  • 7 legaturi de ceapa verde
  • piper, sare
  • unt pentru calit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci (vegetarian):

Ciupercile le cureti, le speli si le tai marunt. In final eu nu am folosit chiar un kilogram fiindca nu mi-a placut cum aratau coditele asa ca le-am aruncat.


Ceapa, mararul, patrunjelul, le tai pe toate marunt. Incingi cam o lingura de unt intr-o tigaie si calesti ciupercile plus jumatate din cantitatea de ceapa. Cand arata facute, le iei de pe foc si le amesteci cu restul de ceapa si verdeturi, condimentezi dupa gust. Opt oua din cele zece le bati ca pentru omleta si le adaugi in compozitie, amestecand bine, pentru a se omogeniza tot.


Pornesti cuptorul din timp, la 200 de grade. Torni intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt, iar deasupra torni celelalte doua oua batute, care vor forma crusta. Bagi la cuptorul preincalzit pentru 50-60 de min. Se serveste rece, pe un platou, alaturi de o branza proaspata, ridichi, ceapa verde si ce-ti mai pofteste inima.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci (vegetarian)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

26.04.2011, 16:03

nici nu zici ca e de ciuperci

Cris2711 1

26.04.2011, 18:57

adry88 1

03.06.2011, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci