Rulouri cu branza sarata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 7817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g branza telemea de oaie
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza sarata:

File de placinta se lasa la dezghetat.


Branza telemea se rade si se amesteca cu branza de vaci.


Se adauga ouale si se amesteca bine.


Se intinde o foaie de placinta si se unge cu pensula cu ulei.


Se pune intr-o margine 3 linguri de compozitie.


Se indoaie foaia peste compozitie, se indoaie si marginile inauntru pe lungime ingustandu-se putin. (vezi foto)


Se ruleaza pe toata lungimea si se pune intr-o tava unsa cu ulei.


Cand sunt gata toate se ung cu ulei si se introduc in cuptorul preincalzit (30 minute) pana se rumenesc frumos.


Se mai pot unge cu ulei intre timp.


Se scot din cuptor si se servesc calde sau reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ina 1

13.05.2011, 23:47

cate ruloruri ai mai facut?

Mihaela11_jo 1

14.05.2011, 22:26

Placinta mea favorita

MotanLaOale 1

16.05.2011, 10:05

multe multe

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza